Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Despre noi

Nu suntem e-mag, nu suntem amazon, nu suntem e-bay, nu suntem nici măcar cel dar suntem serioşi şi ne preţuim clienţii, unii dintre ei devenind prietenii noştri în aceşti ani.

De ce ?

Pentru că punem pasiune în ceea ce facem, suntem interesaţi de calitatea produselor noastre, nu vindem pur şi simplu.

Când vindem un tricou este ca şi când am vinde un autoturism scump, ne interesează dacă clientul este mulţumit şi după achiziţie.Este o relaţie bidirecţională de tip „win-win” pentru că ne putem corecta în permanenţă oferind produse din ce în ce mai bune la preţuri competitive.

Tehnicile de imprimare pe care le folosim în mod curent sunt prin decolorare cu clor şi imprimare DTG ( direct to garment ).

În câteva cuvinte o să explicăm cele două tehnici de imprimare.

Imprimarea manuală prin decolorare se face cu o soluţie diluată de clor folosind pensule şi pistol de vopsit.Tricourile rezultate folosind această tehnică sunt unicat.Design-ul acestor tricouri este original fiind în prealabil desenat în întregime manual.

Imprimarea DTG este imprimare direct în ţesătură cu imprimantă dedicată pentru tricouri marca Epson Sure Color F2100.Tricourile sunt în prealabil tratate cu o soluţie pentru o mai bună fixare a vopselurilor după care urmează imprimarea cu vopsea Epson originală.Ultima etapă este fixarea imaginii cu ajutorul presei termice.

Ne perfecţionăm în permanenţă tehnicile de imprimare şi design-ul pentru că suntem competitivi, perseverenţi şi serioşi.

Fii prietenul nostru şi nu o să te dezamăgim !


Denumirea companiei: BALKAN COMPASS

Adresa Sediului Social: Str. Ion Slavici 2 Bl. C1 Cod 907015, Agigea, Constanta,

Cod unic de inregistrare: 29186549

Nr. Reg. Comertului: "J13/2256/2011 "

IBAN: RO15BTRLRONCRT0491106701

Banca: Banca Transilvania S.A

Telefon: 0726925372