Despre noi

După 2 sau 3 ani, nu mai ştiu exact, pur şi simplu am recitit povestea noastră şi este atât de penibil scrisă încât am şters-o fără nicio urmă de regret.Era plină de clişee clasice pe care le citesc pe mai toate site-urile cu profil asemănător, aşa că o să mă rezum la câteva cuvinte scrise sincer şi la obiect.

Suntem o afacere de familie şi ne luptăm pe o piaţă extrem de concurenţială şi volatilă.Concurenţa este acerbă iar practicarea unor preţuri ruşinos de mici dublate de calitate proastă a devenit o obişnuinţă.Se merge pe sistemul „wam-bam thank you ma’am” iar clientul nemulţumit este neimportant pentru că „sunt destui peşti în lac”.

Noi nu renunţăm la calitate, chiar dacă ne este greu şi tocmai de aceea avem clienţi care cumpără de la noi de peste 3 ani.Suntem serioşi şi credeţi-mă că este difcil atunci când te lupţi cu firme care plătesc pentru campanii de recenzii fals pozitive.

Pân’ la urmă, ce te costă să încerci produsele noastre ? Legea este de partea ta iar noi suntem reali, existăm cu nume şi prenume, cu adresă reală, CUI ş.a.m.d. şi chiar răspundem la celălalt capăt al firului.

Luci şi Niki