Despre noi

Totul a ponit de la un hobby, personalizare de tricouri.La început le-am pictat, procedeu foarte migălos şi costisitor, atât pentru noi cât şi pentru clienţi.Realizarea unui tricou dura ore bune, câteodată chiar două zile şi cu toate că am avut parte de înţelegere din partea clienţilor, a trebuit să renunţăm la acest procedeu.

Am căutat un alt mod de imprimare care să se realizeze într-un timp mai scurt şi cu costuri mai mici.Aşa am început să imprimăm manual prin decolorare cu clor dar şi acest procedeu are inconvenientele lui şi anume lipsa diversităţii culorilor.Atunci am luat decizia de a achiziţiona o imprimantă pentru textile.

Vârf de gamă, imprimanta Epson Sure Color F2100 ne oferă în acest moment diversitate de culori, fidelitate a imaginii şi rapiditate în execuţia comenzilor.Nu am renunţat la imprimarea manuală prin decolorare şi chiar am combinat cele două moduri, obţinând tricouri unicat.

Tricourile din seria vintage sunt decolorate manual după care sunt imprimate digital direct în ţesătură iar rezultatele sunt cu adevărat spectaculoase şi reflectă în bună parte viziunea noastră.

Majoritatea tricourilor imprimate de noi au design original iar o parte dintre ele sunt unicat, fiecare spunând o poveste.Povestea mea, a ta, a noastră.Ele reflectă mai degrabă stări de spirit şi nu le considerăm simple obiecte vestimentare.Motto-ul nostru „ Eşti unic, eşti original, eşti altfel” este povestea fiecăruia dintre noi.Noi nu imprimăm uniforme ci haine cu personalitate care spun poveşti.

Ia atitudine, exprimă-te prin ceea ce porţi !